Strømøy Racing gir gass
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Marit Strømøy og hennes racerbåt-team Strømøy Racing har en 400 m2 stor stand på Sjøen for Alle i mars. I år har gjengen flere nyheter!

Marit Strømøy og hennes racerbåt-team Strømøy Racing har en 400 m2 stor stand på Sjøen for Alle. I år har gjengen flere nyheter!

Formel 1 båten sammen med Kystmiljøpatruljebåt
På standen til Strømøy Racing kan du se hele seks racerbåter i alt fra rekrutteringsklassen GT15, til gromklassene Formel 2 og Formel 1. Barnevernsorganisasjonen Ung Norge som har vært samarbeidspartner av Strømøy Racing i flere år, er på plass for å fortelle om sitt ideelle arbeid og selvsagt vise frem sin 2seter GT-racer. Nytt av året er at de stiller med sin Kystmiljøpatruljebåt i tillegg – en sporty 28 fots aluminiumsbåt som benyttes til opprydning langs sjøen.

Strømøy Racing stiller blant annet med sin Kystmiljøpatruljebåt – en sporty 28 fots aluminiumsbåt som benyttes til opprydning langs sjøen.

Nena Sunde satser på full VM sesong
Marius Strand og søstrene Live og Eline Stenersen Guldbrandsen vil vise frem sine GT15 og GT30 løpsbåter på Sjøen for Alle. Tilstede er også Nena Sunde med sin F4 båt, og hun satser på full VM sesong i 2019. Satser gjør også i høyeste grad teamets F2 fører Tobias Munthe-Kaas som stiller med sin nylakkerte F2 båt. Formel 1 klassen er selvsagt også representert på standen i form av et utstillingsobjekt av Marits F1 båt.

Rett fra Norges største båtmesse til Saudi Arabia
Marit Strømøys ekte F1 båt er på vei til Saudi Arabia der første VM runde i F1 går av stabelen uken etter Sjøen for Alle. Apparatet rundt verdens eneste kvinnelige Formel1 kjører består blant annet av hovedsponsorene Energima og Oslo Entrepenør. Partnerne Subaru, Codan Forsikring, Moxy Hotels, Enger & Hedlund, Solvangs Dekorbyrå og Smartrib skal alle ha egen monter på standen til Strømøy Racing for å heie henne frem mot pallplass i VM-runden i Saudi.

Se en fabrikksbygget 911 Porsche GT3 Cup
Nytt i 2019 er at samarbeidspartner Helimedia er på Sjøen for Alle sammen med Marit Strømøy for første gang. Team Helimedia er et av Norges fremste lag innen simulatorracing og har på kort tid markert seg i den sterkt voksende sporten. Teamet består av kjente motorsportnavn som også har prestert godt innen «ekte» motorsport. Med på messa har de en ekte fabrikksbygget Porsche racerbil; en 911 Porsche GT3 Cup. Standen til Strømøy Racing er i Hall B, stand nr B01-27.

For mer informasjon om Marit Strømøy, spenstige firmaevent og sponsormuligheter, se: www.stromoyracing.com

Kjøp billett i dag!