Princess med grand slam på Sjøen for Alle
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Princess er storbåt-merket som har solgt desidert best i Norge gjennom tidene. Den 18. – 22. mars er de tilbake på Sjøen for Alle, med kremmodellene Princess V40 og Princess F45.

Herlig utvikling i 2019

I 2019 hadde Princess et meget bra i år. Det ble solgt til sammen 21 nye båter i Vest-Sverige, Danmark og Norge i størrelsen 40 fot – til 66 fot. Jessica Martinsson, en av eierne av gruppen, som er distributør for Princess Yachts i Vest-Sverige, Vestlandet og Danmark, sier at det allerede nå er klart at det blir enda flere neste år:

Produsenten Princess Yachts i Plymouth, England, investerer enorme ressurser i produktutvikling, og lanserer 3-5 nye modeller hvert år. I 2020 stilte de ut 11 båter på messen BOOT i Düsseldorf, og halvparten av dem hadde messepremiere.

Princess er kjent for sin elegante, tidløse design, og det er detaljene og håndverket som virkelig stikker ut. 80% av en Princess-båt lages in-house. Jeg mener at det er den utsøkte kombinasjonen mellom ulike høykvalitative materialer på alle områder som matcher hverandre perfekt, som gir den eksklusive følelsen kundene våre er ute etter.

Jessica Martinsson

Princess V40 – romslig modell med moderne stil

Den nye V40 er en av Princess sine mest populære modeller, og den har nøyaktig det dynamiske eksteriøret, de eksepsjonelle sjøegenskapene og volumet som V Class er kjent for. Skrogvinduene langs hele det dype V-skroget gir et imponerende lysinnslipp i salongen og kabinene.

Den sosialt utformede cockpiten er utstyrt med et vakkert teakbord, samt en velutstyrt grålakkert wetbar med grill. Som alternativ kan en velge solseng om ønskelig.

Oppholdsrommet under dekk kan fås i ulike fargepaletter og har et moderne uttrykk. Salongen er i sjenerøs størrelse, og sammen med det velutstyrte kjøkkenet ligger alt til rette for sosiale, trivelige stunder om bord. Begge kabinene utstråler moderne stil og har voluminøse proporsjoner.

Den fremre kabinen har egen inngang til badet, som man også har tilgang til via en andre dør fra salongen. Den romslige akterkabinen har dobbeltseng som standard, to enkle senger som standard. men kan med tilvalg leveres med glideskinner som enkelt endrer to enkeltsenger til dobbeltseng.

Den nye V40 er en av Princess sine mest populære modeller. Se den på Sjøen for Alle 18. – 22. mars.

Ser frem til å møte det norske båtfolket

Norge er altså blant de landene det er solgt mest Princess gjennom tidene. Martinsson forteller at mange som har en klar oppfatning av Princess fra tidligere, blir overrasket når de stiger om bord i en 2020-modell:

Det er mange som er nysgjerrige på Princess, og det er enda flere som vil oppleve båtene på nært hold. Vi gleder oss selvsagt stort til å invitere besøkende om bord i båtene vi skal stille ut på Sjøen for Alle den 18. – 22. mars, og satser på å møte både nye og gamle kunder.

Hvis jeg skal trekke frem det beste ved Princess-båtene, er det håndverket, det at de for det meste er laget in-house, alle detaljene, den gjennomgående høye kvaliteten og delikate materialvalgene. Alt stemmer 100 %.

Jessica Martinsson

Princess har over 3000 ansatte, og lager cirka 300 båter per år. Det er ingen tvil om at selskapet gjør det strålende. Det omsatte for 3 milliarder i 2019, og verftet har en ordrereserve på 9 milliarder frem til år 2022. Princess startet opp i 1965, har per i dag over 50 distributører og kan skilte med at år 2019 var selskapets beste noensinne.

Velkommen om bord i en Princess F45

Det er første gang F45 blir vist på Sjøen for Alle. Den eksepsjonelle nye F45 flybridgen har uovertruffen plass, kvalitet og fleksibilitet, og gir alle om bord en ultimat opplevelse på sjøen. Flybridgen har en sittegruppe med teak spisebord og forut L-formede seter som konverteres til en solseng. Med hjelp av den unike løsningen i cockpit kan man flytte hele sofadelen elektrisk. Resultatet blir en enorm og unik sosial plass på akterdekket.

Det er første gang F45 blir vist på Sjøen for Alle. Den eksepsjonelle nye F45 flybridgen har uovertruffen plass, kvalitet og fleksibilitet, og gir alle om bord en ultimat opplevelse på sjøen.

Jessica Martinsson sier: – Under dekk er det en master kabin som strekker seg over hele båtens bredde, og som har et eget bad tilknyttet. I baugen fins det en gjestelugar, også den med eget bad. Modellen har et fantastisk design som overgår alle forventninger om volum og utnyttelse av plass i forhold til båtens slanke design.

Modellen har et fantastisk design som overgår alle forventninger om volum og utnyttelse av plass i forhold til båtens slanke design.

Drevet av Volvo Penta IPS 600 med joystick som gjør det enkelt å legge til, er F45 er et utrolig vakkert håndverk. Sammen med de elegante fullskrogs skrogvinduene, de vakre overflatene og spesielle designdetaljene, er F45 uten tvil et høydepunkt blant mindre flybridge yachter.

Satser på geografisk nærhet og høyt servicenivå

Princess-båtene passer de norske værforholdene utmerket, og med marina i Bergen, Vollen, København og Orust på den svenske vestkysten er service, tips og reservedeler aldri langt unna. Jessica Martinsson sier:

Princess-båtene er en livsstil. Folk elsker kombinasjonen av høy standard, designet, kvaliteten og de gode sjøegenskapene. De som kjøper en Princess, er like ofte barnefamilier som voksne par. Felles er at de alle ønsker høy komfort og hyttestandard når de er på vannet.

Vi merker at kundene våre verdsetter at vi fins i nærheten og yter service. Det handler ikke bare om å kjøpe båten; vi hjelper dem med å bli kjent med båten, og tar vare på dem gjennom ypperlig etterservice. Vi ligger innenfor Gullholmen på Orust, og får ofte besøk av nordmenn som tilbringer sommeren i svenske farvann. Som sagt – en Princess er så stor og komfortabel at du lett nyter livet på sjøen i lengre tid uten å ville sett fot på land.

Jessica Martinsson

Kjøp billett i dag!