Barnas BLEKKULF show
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Den kjente og kjære miljøvennen Blekkulf har tatt med seg en gjeng med gode venner og laget et fantastisk Blekkulf pop-up teatershow.

«Sjøen for Alle» er messen for deg og alle som er glad i vann, sjø og strand. I år er det ikke bare landkrabber som strømmer til Lillestrøm. Den kjente og kjære miljøvennen Blekkulf har tatt med seg en gjeng med gode venner og laget et fantastisk Blekkulf pop-up teatershow.

Det er ikke en fisk som ikke trenger rent vann! Blekkulf og vennene redder en hval som har slukt litt for mye plast, og heldigvis går det bedre med denne hvalen, enn med hvalen som rystet Norge og verden i fjor med magen full av plast. – Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt, synger Blekkulf & co.

Bruk vett, velg nett!
Hvis alle i Norge bruker minst en plastpose mindre i sommer, blir det 5 millioner færre plastposer som kan blåse på sjøen eller havne andre steder i naturen. – Bruk vett, velg nett! sier Blekkulf og sender et Blekkulfnett til alle medlemmene i Blekkulfklubben.

BLEKKULF show med dansegrupper
BLEKKULF og vennene hans dukker opp på forskjellige steder i messehallene med et pop-up barneteater! Teateret fremføres av dansegrupper fra Enebakk og Sørbyhaugen på lørdag og søndag.

Blekkulfs snekkerverksted, mini-kino og natursti
Barnefamilier kan også bli med på Blekkulfs natursti, der barna lærer litt om natur og miljøvern. De lærer blant annet navnet på noen fisk, fugler, blomster og trær, pluss litt om sortering av søppel til gjenvinning.

Les også: Underholdning for hele familien »

Kjøp billett i dag!