TIDENES UTSTYRSTILBUD PÅ MESSEN

De store utstyrsleverandørene lokker med bredt utvalg, nyheter og gode, gamle messetilbud under årets Sjøen for Alle.

Når Norges største båtmesse åpner dørene på Lillestrøm i mars blir det tidenes utvalg av båtutstyr, skal vi tro importørene og utstillere som er tilstede. Dessuten blir det ekstra stort fokus på maritim mote under årets Sjøen for Alle.

– For oss er det like viktig å tiltrekke de som ikke har båt som de som har hatt båt i alle år. Sjøen for Alle skal være et verdifullt og opplevelsesrikt event for alle grupper innen båtlivet, forteller prosjektleder Per Sårheim.

Underholdning for hele familien på Sjøen for Alle »

Alle de store båtutstyrsforretningene er tilstede
Til årets messe stiller alle de store båtutstyrsforretningene med egne stands. BestMarin stiller med gode messekupp.

– Vi tar med oss utstyrsnyheter og gode, kjente varemerker. Vi vil ha fokus på utstyr som kan gi båtfolket det gode gamle «messetilbudet» tilbake, forteller salgssjef Erik Sørensen. Elleve BestMarin-butikker har han fått med seg til å bemanne opp standen. Kjeden skal ha en stand på 255 kvadratmeter, hvilket er rekord for båtutstyrsgiganten.

Gode messepriser
Også Maritim Båtutstyr satser på de gode messeprisene. Glenn Madsen klarer ikke styre sin begeistring før opprigg.

– Vi kommer til å ha mer volum og flere utstillinger på standen vår. Vi skal vise bredden i hele Maritim sitt ekstremt brede sortiment. Vi vil at kundene skal få inspirasjon ved å besøke oss på Sjøen for Alle. Blant annet skal firmabåten vår bli med på standen, spekket med forskjellig utstyr, forteller Madsen hos Maritim Båtutstyr.

Opplev nyheten Motebrygga i C-hallen
I år er også maritim mote tilbake på Sjøen for Alle. En stor nyhet for årets messe er Motebrygga i C-hallen, der ti maritime motemerker viser frem sin nyeste kolleksjon i et miljø bestående av sjøboder. I samarbeid med Kongelig Norsk Seilforening arrangeres det foredrag og andre aktiviteter i Seilerkafeen på Motebrygga, og det blir fokus på bekledning om bord i både motor- og seilbåt.

Samler maritim mote på Sjøen for Alle »

Lokker med gode «røverpriser»
Den trofaste utstilleren Jernia Skillebekk på sin side, lokker med gode «røverpriser». – Vi satser på båtpleieprodukter foran sesongstart, med Jotun sine produkter i spissen. Vi har dessuten med oss noen skikkelige nyheter, som bunnstoffjerner som «slår av» bunnstoffet uten kjemikalier og et nytt trackingsystem, forteller butikksjef André Borge Hoel.

Båtpuss trinn for trinn »

 

KJØP BILLETT

Share this: