UNDERHOLDNING FOR HELE FAMILIEN

Når vi inviterer båtfolket inn på Sjøen for Alle rommer selvsagt underholdningsprogrammet en bred palett av moro, show og aktiviteter for hele familien.

Sjøen og båtlivet handler om stemning, følelser og lidenskap. Om fart og spenning – men også late, rolige dager. Kontrastene er noe av det som gjør båtlivet så attraktivt!

Les også: Drøm deg bort i drømmebåtene på Sjøen for Alle »

Nordkapp Noblesse 660, en perfekt familiebåt og kåret til Powerboat of the year 2019. Se den på Sjøen for Alle.

Båtfolkets største familiemesse
Når barna er lykkelige, er foreldrene lykkelige. Etter at Sjøen for Alle flyttet tilbake til Norges Varemesse er det gjort en fornyet innsats for å gjøre messen mest mulig attraktiv for de minste også. Les videre, og pass på å få med deg familieaktivitetene og underholdningshøydepunktene i 2019.

 KJØP FAMILIEBILLETT

Les også: Nordkapp Noblesse – Powerboat of the year 2019

Kaptein Sjøbein er på vei!
Kaptein Sjøbein har fått flaskeposten vi sendte han og har nå satt kursen fra de syv hav for å utforske båtlivet på Sjøen for Alle 23 og 24 mars. Kaptein Sjøbein kommer ikke på besøk for å plyndre og senke skip, nei langt i fra! Han kommer på besøk for å lage ballongfigurer i mange farger og fasonger, og han er nok mer enn klar til en fektekamp om du tørr å utfordre han!

Kom og møt Kaptein Sjøbein lørdag og søndag og finn ut om også du er en vaskeekte sjørøver!

Møt Blekkulf og vennene hans!
Barnas miljøvenn Blekkulf dukker opp på Sjøen for alle i år også på lørdag og søndag. Blekkulf danser og synger om rent vann sammen med Brennmagnetene, Krabbelars, Sprelline, reken Pelle og mange flere. Blekkulf og vennene vil ha pop-up teater på forskjellige steder i messehallene. Kanskje dukker de opp et sted i nærheten av deg? På Blekkulf-standen i Glassgaten blir det miljøquiz, tegneoppgaver og natursti hele uken.

Les også: Barnas Blekkulf-show »

Blekkulf og vennene hans har pop-up show på messen og kan dukke opp når som helst i nærheten av deg!

Eliasbåtene er på plass
Eliasbåtene til Redningsselskapet på plass for å informere om sjøsikkerhet på en morsom måte. På Sikkerhetstorget vil det også bli mulig å leke med små fjernstyrte båter i en lite basseng, teste sine ferdigheter innen sjøvett ved å spille Sjøvettspillet på iPad, og å lære og oppgi sin posisjon i sjøkartet.

Vinn en 12 fots fritidsbåt!
Det vil også bli mulig å vinne en 12 fots fritidsbåt ved å delta på quiz med sikkerhet på sjøen som tema. En heldig vinner vil bli trukket søndag ettermiddag.

Les også: Velkommen til Sikkerhetstorget »

Med fokus på vannsport og fiske
I Plasthallen mellom hall B og C finner du et rikt tilbud innen vannsport, kajakk, vindsurfing, dykking og kiting. Her kan du få teste hvordan det er å styre en kite på en proff kite simulator, https://www.kite

Her kan du også få veiledning på grunnleggende teknikk for å kite til fjells dersom det er ønskelig. I bassenget kan man få prøve å padle på oppblåsbare Padlebrett/SUP og holde et oppblåsbart windsurfingseil /iRIG.

Les også: Velkommen til årets båtmesse »

I år blir det enda mer fokus på vannsportaktiviteter og du finner et rikt utvalg i Plasthallen mellom hall B og C.

Funballz på lørdag og søndag
I barnebassenget nederst i A-hallen står aktivitører klare med Funballz på løardag og søndag, og alle som har lyst kan ”gå” og rulle rundt på vannet inne i gigantiske plastikkballer.

Funnballz er moro for barn og undom i alle aldre.

Lærerike foredrag
Om du søker kunnskap og input, tilbyr Sjøen for Alle også foredrag. Vi lover at disse vil bli interessante og lærerike for selv de mest garvede sjøulker.

Les også: Møt en Guinnes rekordholder »

Følg med her for oppdatert informasjon om flere kommende aktiviteter på messen.

Velkommen til Sjøen for Alle for hele familien 20. – 24. mars 2019

 SE PROGRAM 

 KJØP FAMILIEBILLETT 

Share this: