Topp utstyrsnyheter 2019

Opptatt av båtutstyr? På Sjøen for Alle stiller spesialisten BestMarin med geniale 2019-nyheter i tillegg til de klassiske hjelpemidlene du bare må ha i båten.

Når størrelse ikke spiller noen rolle
En av grunnene til at 2019 trolig blir «all time high» for båtutstyr, er selvsagt at mange av oss higer etter maks komfort når vi er på sjøen. Gisle Hjelme hos grossisten Flak AS nyter å fortelle om snertne nyheter som vil gjøre båtlivet enklere – uansett om du har liten eller stor båt:

– Våren 2019 kommer vi med en skikkelig gladnyhet for de som har mindre båter men ønsker en jevn tilgang til kjølig mat og drikke. Vi tar nemlig inn en ny serie med kjølebokser med kompressor 12/24v og 220v. Den har digitalt panel, hjul og opptrekkbart håndtak, og du velger fritt mellom størrelsene 30, 40 og 50 liter.

Unn deg verdens mest solgte metal polish
På Lillestrøm 20.-24. mars kan du også bli bedre kjent med BestMarins serie med båtpleie- produkter fra Autosol. Gisle Hjelme forteller at produktene har flere bruksområder – hvilket betyr at de kan benyttes på både båt, hagemøbler og kromstøtfangere m.m. Autosol ble etablert i 1929, og selskapets motto er «Brilliant shine every time». Hjelme utdyper:

– Metal Polish er en rense- og poleringspasta for alle metaller og gelcoat-produkter. Det er en lett pasta som polerer og fjerner rust i én operasjon, så her kan du spare tid. Nå kommer vi med enda flere produkter i samme serie; Marine Bird som fjerner fugleskit, Super Gloss polish for skinnende sluttresultat og Boat & Fender cleaner som rengjør og beskytter kraftig forurensede gummibåter og fendere er noe av det som introduseres våren 2019.

Batteridrevet taukutter og ny, rimelig dieselvarmer
En annen nyhet i BestMarins hyller våren 2019 er det prisgunstige produktet Dieselvarmer JP, 2 KW – 12V med digital kontroll. Kort fortalt er dette en luftvarmer med 2 kW effekt som gir en rask og komfortabel oppvarming av båten – noe de fleste av oss antakelig har ønsket seg en sen nattetime eller tidlig morgen på vannet.

Luftvarmer med hele 2 kW effekt som gir en rask og komfortabel oppvarming av din båt. Panel for forhåndsinnstilling for oppvarming.

Og det stopper ikke der, ifølge Gisle Hjelme:

– Vi kommer også med en praktisk batteridrevet taukutter, som er designet for å kutte og forsegle ender på tau. Den oppnår en temperatur på opptil 400 grader på bare sekunder, og kommer med et oppladbart batteri 14V/2.0 AH Li-ion. Dessuten er den utstyrt med en praktisk termostat med dobbel beskyttelse mot overoppheting.

Batteridrevet taukutter, designet for å kutte og forsegle ender på tau, etc. Får opp temperatur på opptil 400 grader på sekunder.


Leketøy selger godt i strålende sol
BestMarin forventer god etterspørsel etter invertere med modifisert sinusbølge og automatisk vifte som endrer spenningen fra 12V til 220V. Den er sikret mot både overbelastning og overoppheting pluss lavt batterinivå og reversert polaritet.

Inverterene omgjør 12V til 220V/50Hz med effekter fra 150 W til 1000 W. Inverter med Modifisert Sinuskurve er ideel for tilslutning av TV, mobiltelefoner, mindre kjøkkenmaskiner, verktøy m. m.


Men de som trodde at BestMarin kun selger elektriske produkter, tar feil. Gisle Hjelme forteller at sommeren 2018 ble eksepsjonell i forhold til salg av leketøy som blant annet tuber, vannski og SUP-brett.

– Det herjer selvfølgelig optimisme i bransjen etter en slik sommer, så vi ser veldig positivt på sesongen 2019. I det store og hele gleder vi oss til å kjenne på temperaturen i markedet på Sjøen for Alle, som for vår egen del er kickstarten på årets båtsesong, avslutter han.

 KJØP BILLETT 

Share this: