Tenk stort – tenk Fairline Targa 48 fot!

Med bare uker igjen til Valentines Day er det helt naturlig å drømme om en av Sjøen for Alles største båter i 2019: Nautic Norway har meldt sin ankomst med en strøken Fairline Targa 48 fot.

Nøkkelegenskapene til Fairline Targa 48
Modellen Nautic Norway stiller ut på Sjøen for Alle den 20. – 24. mars 2019, er 4,32 meter bred og har en lengde på 15 meter. Mads Jørgensen i selskapet briljerer med båtens detaljer:

– Dette er en 48 fots sportscruiser med bakvegg og stor takluke med glass. I salongen er det store vindusflater som slipper inn naturlig lys og gir god utsikt for alle som er om bord. Folk kan bare glede seg til å se finishen og håndverket på nært hold på messen. Her snakker vi toppsjiktet av hva som fins på markedet i Norge, og du vil oppleve eksklusive materialer og tekniske kvaliteter man ikke finner i mange andre båter.
Prisen? Den ligger på rundt Kr.7 700 000.

Fairline Targa 48 GT

Supersommeren 2018 drar kunder
Jørgensen i Nautic Norway forteller at Fairline Targa 48 sin målgruppe, er livsnytere som elsker å bruke tid på sjøen. Årsaken? Da får de anledning til å nyte båtens kvaliteter, sjøegenskaper og brukervennlighet fullt ut.

– Sommeren 2018 var ekstremt bra, og det er tydelig at folk har lagt seg den på minnet. Vi i Nautic Norway har notert oss at mange er ekstra tidlig ute for å sikre seg båt til 2019-sesongen. Det er lange leveringstider, og dermed startet en del kunder jakten på drømmebåten allerede i høst.

Nordmenns ønskeliste på båt
Jørgensen forteller at trenden i fritidsbåtmarkedet tydelig er at folk ønsker høyere kvalitet jevnt over. Stikkord er store vindusflater som slipper inn mye lys, og på utstyrsfronten merker Nautic Norway at folk vil ha utstyr som gjør det enklere å navigere, håndtere og serve båten. Han sier:

– Folk setter pris på god service, og vi har en klar vekst på ettermarkedet. De 10 siste årene har det skjedd ekstremt mye i forhold til hvordan båtene er bygget. Nå er det mer vakuumstøping, som sørger for større innvendig volum, samt flere vindusflater. Båter er i dag mye mer stillegående når det gjelder både sjøstøy og motorstøy, og det har blitt lansert mange fine hjelpemidler som gjør håndtering og navigering til en enkel øvelse.

Store vindusflater som slipper inn mye lys og større innvendig volum står på nordmenns ønskeliste.

Variasjon fra nord til sør
Mads Jørgensen og Nautic Norway ser en variasjon i etterspørselen rent geografisk sett. Han forteller at på Østlandet er det størst etterspørsel etter Targa Open modellene, mens på Vestlandet og i Nord er størst interesse for Squadron serien og Targa GT serien.

Gå ikke glipp av Fairline Targa 48 GT på Sjøen for Alle 20. – 24. mars!

 KJØP BILLETT 


Dette bør du vite om Nautic Norway
Nautic Norway sin hovedbase er på Hjellestad, like ved Flesland flyplass i Bergen. Selskapet ble etablert i 2001, og i begynnelsen drev selskapet med seilbåtutleie og bedriftsarrangementer. Samtlige som jobber i Nautic Norway er båtentusiaster, selskapet er både forhandler og importør av kjente merker som Fairline Yachts, Elan, Windy, Draco, Nimbus og Paragon Yachts.

Selskapets målsetning er å være best på båt uansett om det gjelder motorbåt eller seilbåt. Nautic Norway er autorisert gjennom bransjeorganisasjonen Norboat, noe som bidrar til å gjøre selskapet til en trygg partner innen bruktbåtmegling – med egen klientkonto.

Share this: