Spennende norgespremiere fra Erling Sande

Erling Sande A/S har gleden å presentere en interessant nyhet som vil få Norgespremiere under Sjøen for Alle i mars 2019.

Nyheten er en 6,50m lang «Bowrider» Tempest Rib med layout fra Capelli og har fått navnet 65BR. Modellen er utviklet i nært samarbeid med Erling Sande A/S for å kunne tilby en ny Rib som viderefører overlegne sjøegenskaper, men som også prioriterer komforten om bord vesentlig høyere enn noen Rib i tilsvarende størrelse har gjort før.

Rib med «Nordisk tankegang»
Stein Harald Jørgensen, Salgs- og Produktsjef Marine i Erling Sande forteller:

– Det er lagt vekt på å lage en Rib med «Nordisk tankegang» i forhold til løsninger om bord, hvilket betyr at båten skal være enkel å bevege seg i fra baug til akter og at det skal være fleksibelt og komfortabelt både for fører og passasjerer.

– Det er gode badeplattformer for enkel bevegelse rundt motoren, vipperygg som gir multifunksjoner og en cockpit som kan arrangeres som en sosial sittegruppe. Den har også langsgående solsenger i baugen som kan fylles med ekstra solputer, samt trinn for enklere landgang.

Leveres med vær-beskyttelse
Rib’en er en av markedets første med kalesje-garasje og kan leveres med vær-beskyttelse etter nordisk modell.

Fakta om Tempest 65BR
Rib’en er 6,50m lang, 2,52m bred og veier ca 1000 kg. Den er godkjent for inntil 10 personer. Anbefalt motorstørrelse 140-200hk.

Prisene for en komplett pakke med motor er fra ca. 500 000,- til ca 600 000,- for en topputstyrt båt.

Tempest 65BR sett ovenfra bak.
Tempest 65BR sett ovenfra foran.

Share this: