Rekord for Sargo og TG

FG Racing solgte rekordbra i 2018, og stiller ut fem Sargo og TG modeller på Sjøen for Alle i mars: Blant annet TG 5.9X og Sargo 31 med bakdør.

Med hjerte for Sargo
FG Racing er eneimportør av Sargo og TG i Norge. På Sjøen for Alle skal selskapet stille ut fem båter; TG 5.9X og TG 6.9X, pluss Sargo 25, Sargo 31 med bakdør samt Sargo 33 med bakdør.

Sargo Explorer 31. Karakteristisk for alle modeller fra 25-36 fot, er trygghet, robusthet og sporty design.

Brødrene Frode og Terje Gamlestøl har over 13 års erfaring med båtsalg, og de har solgt finske Sargo båter i deler av Norge siden 2010. Sargo båtene gikk tidligere under navnet Minor, og har vært i produksjon siden 1967. Båtene er kjent for gode sjøegenskaper, praktiske løsninger og høy kvalitet. Frode Gamlestøl sier:

– Karakteristika som går igjen i alle modeller fra 25-36 fot, er trygghet, robusthet og sporty design. Det siste året har vi notert oss økt etterspørsel etter større modeller fra både privatfolk og proffmarkedet.

Sargo 33 er den største Sargo-modellen som kommer til Sjøen for Alle i mars.

Opplev Sargo 33 med køyeplass til fem
Den største Sargomodellen brødrene Gamlestøl har med til Lillestrøm, er en Sargo 33 med køyeplass til fem personer om styrhussalongen tas i bruk. Noe mer komfortabelt er det i lugaren forut og midtskips der det er to doble køyer. I begge lugarene er det lagt vekt på full ståhøyde i av- og påkledningssonen, og i den største lugaren er det et relativt romslig toalettrom med egen dusj.

Akterdekket byr også på en flott salong, med sitteplass for fem-seks personer.

Sargo 33 med køyeplass til fem personer og komfortabelt og romslig i lugaren.

TG – fritidsbåter med akter-, eller midtkabin
TG-båtene har blitt produsert i over 40 år, men det var først i 1980 TG valgte å spesialisere seg på fritidsbåter med enten akterkabin eller midtkabin. Båtene er konstruert og designet med tanke på bruk i den nordiske skjærgården.

TG 5.9X har vært Finlands mest solgte hyttebåt i flere år. Modellen passer ypperlig til både fiske, transport og dagsturer. Skroget er designet for å være stabilt under alle værforhold. Båten er økonomisk i drift; en 60 hk motor holder fint selv når den er lastet med fem personer. Maks motorstyrke er 80 hk. Fra styrhuset er det god sjøutsikt i alle retninger, og det er sitteplass til seks personer innendørs. Når er været er bra, er det sitteplass til fire på dekket forut. Båten har overnattingsplass for to personer.

TG 5.9X – Finlands mest solgte hyttebåt i flere år og passer ypperlig til både fiske, transport og dagsturer.

Testvinneren TG-6.9X – ypperlig allrounder
Modellen TG-6.9X er 6,7 meter lang, og har styrhuset plassert såpass langt forut at akterdekket har ekstra god plass til lasting/lossing. Båten ble vinner i en test utført av det svenske magasinet Båtnytt november i 2017. Deltakere i testen var merkene Yamarin, Bella og Grisslan i tillegg til TG-6.9X.

Link til test i svenske Båtnytt

Båten har spreke kjøreegenskaper; av motor brukes mellom 100-150 hk. Det betyr at den yter 40 knop på topp. Et styrhus med sitteplass til seks personer pluss skipper, en stor takluke som gir ekstra godt med lys og mulighet til å rigge til to køyer i hytta, er snertne detaljer som gjør det ekstra interessant å besøke standen til FG Racing på Sjøen for Alle 20.-24. mars 2019.

 KJØP BILLETT 

Modellen TG-6.9X er 6,7 meter lang, og ble vinner i en test utført av det svenske magasinet Båtnytt november i 2017.

Share this: