Nyttårsrakett fra Danmark

På Sjøen for Alle i mars stilles det ut en eksklusiv Sessa Marine C38. Eksemplaret, som er i millionklassen, selges med en ekstraordinær rabatt på 300.000,- NOK under messedagene.

Heit og lynrask Skandinavia-premiere
Carver Yachts Scandinavia ApS i Danmark er Skandinavisk importør av Sessa Marine fra Italia. Selskapet benytter Sjøen for Alle som arena for Skandinavia-premieren på den nye Sessa C38 som har ny-designede vinduer og interiør. Yachtens nye, store vinduer lar naturlig lys flomme inn i de to soverommene, badet, salongen og byssa. Attributtene understreker båtens eleganse og sporty look.

 KJØP BILLETT 

Sessa C38-modellen har et 2-farget skrog i champagne/hvitt, elektrisk soltak i glass, 2-farget polstring, er kledt i mikrofiberstoffet alcantara på vegger og i tak, stort bad med separat dusjkabinett, eksklusivt kjøkken, tregulv m.m. Med 2 stk 300 hk Volvo Penta D4 motorer med Joystick funksjon, har båten en toppfart på 36 knop og har en optimal cruisingfart på 28-29 knop.

Sessa 38 fra danske Carver Yachts Scandinavia blir vist på Sjøen for Alle 20. – 24. mars.

Lykken ligger i detaljene

Modellen Sessa C38 har attraktive detaljer som ekstra kjøleskap og elektrisk grill i cockpit, TV i salongen, musikkanlegg med ekstra subwoofer, mikrobølgeovn og keramiske kokeplater i kjøkkenet samt teak dekk i cockpit og på badeplattformen. Stielund mener detaljene understreker båtens mange bruksområder, enten som et flytende sommerhus, ideell for lengre ferie- og weekendturer eller rett og slett kjappe, impulsive dagsturer.

– Eksemplaret som stilles ut på Sjøen for Alle selges med en ekstraordinær rabatt på 300.000,- NOK. Prisene på C38 starter på 3.675.000,- NOK, og modellen som stilles ut har masse ekstrautstyr og 2 x 300 hk Volvo D4 og Joystick selges for 4.090.000,- NOK.

Modellen Sessa C38 har friske, attraktive detaljer som understreker båtens mange bruksområder.

Flyter godt på 2018-sommeren
Niels Stielund fra Carver Yachts Scandinavia ApS forteller at modellen Sessa C38 er ytterst velegnet for det Skandinaviske klima og seilforholdene. Sessa Marine´s Key Largo båtene, som er mindre og åpne, har gjort suksess på det norske markedet tidligere:

– De to siste årene har vi hatt en stor etterspørsel fra skandinaver, og spesielt etter den fantastiske sommeren 2018. Tidligere nøyde man seg kanskje med en mindre båt til småturer, men nå er markedet for større modeller som egner seg for weekend- og langturer populært. Båten er blitt et alternativ til hytte ved sjøen. 

Markedet for større modeller som egner seg for weekend- og langturer populært. Båten er blitt et alternativ til hytte ved sjøen, sier Niels Stielund.

Positivt regnestykke for nybåtkjøp

Niels Stielund sier at mange båtentusiaster nå har forstått at forskjellen på kostnaden ved å ha en liten båt som brukes til småturer, kontra en større båt som fungerer som et alternativ til hytte, ikke er så stor:

– Samtidig har mange prøvd å kjøpe en eldre brukt båt, med de problemer det kan føre med seg. De mange finansieringsmulighetene på markedet har gjort at mange har innsett at den reelle nettoprisen en betaler for å seile ett år, ikke er så forskjellig mellom en eldre brukt båt og en helt ny, sett over en 5-årsperiode. I en ny båt får man den nyeste elektronikken, komforten og luksusen mange ønsker seg i dag. Pluss at en kan være trygg på at man har en båt som virker og starter hver gang.

Dette bør du vite om Carver Yachts Scandinavia ApS
Carver Yachts Scandinavia ApS ble startet i 2016 av Niels Stielund, og er et 100% eiet datterselskap av Stielund Invest ApS. Niels Stielund har vært aktiv seiler i mange år, og har alltid hatt en sterk pasjon for vann, havnemiljø og seilas med motorbåt. Ideen med å starte selskapet og åpne en båtforretning stammer fra mange år tilbake, efter at Niels Stielund solgte sine eksisterende forretninger som han hadde drevet i mer enn 25 år. Disse gjaldt salg og service til virksomheter innenfor grafisk industri i Skandinavia. Men på det tidspunktet, rett etter finanskrisen, syntes ikke Niels tiden var inne for å starte opp med salg av eksklusive motorbåter. Dermed ble ideen og tanken liggende en stund til i skrivebordsskuffen.

I mellomtiden kjøpte Niels selv en Carver C37 hos Carver Yachts i USA. Etter 2 fantastiske båtsesonger besluttet han sammen med Carver Yachts i USA å starte Carver Yachts Scandinavia ApS. Slik brakte han Carver-navnet til Skandinavia. Siden da har virksomheten vært representert på utstillinger og båtmesser i Danmark og Sverige – og nå er tiden altså kommet til Norge.

Nylig ble produktlinjen til Sessa Marine i Italia ført inn i porteføljen. Niels Stielund sier:
– Det er faktisk ikke så stor forskjell på å selge maskiner og produkter til den grafiske industri, og selge båter til skandinaviske seilere. Det er vanskelig å leve av begge deler. Men i bunn og grunn handler det om det samme: Nemlig å love kundene litt mindre enn du i virkeligheten kan levere, og dermed levere litt mer enn hva kunden forventer. Slik blir de glade og fornøyde – og DET kan man saktens leve av, avslutter han blidt.

Gå ikke glipp av Skandinavia-premieren på Sessa C38 på Sjøen for Alle 20. – 24. mars!

 KJØP BILLETT 

Share this: