Nyhetsalarm fra BRP

BRP presenterer en knallrå vannscooternyhet – premieremodellen Sea-Doo FISH PRO er spesialutviklet for glade sportsfiskere.

Sea-Doo FISH PRO – perfekt for troféjakt på havet
Sea-Doo FISH PRO er den første og eneste rene vannscooteren på markedet som er spesialbygget for fiske. Modellen har en lang rekke innovative funksjoner, blant annet en avtakbar LinQ fiskekjøler, Garmin* navigasjonssystem og Fish Finder. Einar Grindvold i BRP sier:

– FISH-PRO har benkesete som lett lar seg flytte, pluss Angled Gunwale fotstøtte som gir stabilitet, komfort og mulighet for dorging. Dette er det ideelle fartøyet for sportsfiskere som ønsker en herlig, urettferdig fordel når de forfølger sitt optimale fangsttrofé eller middag under alle slags forhold.


Fordeler du aldri hadde tenkt på
Einar Grindvold understreker at sportsfiske er en populær aktivitet i Norge. Sett i sammenheng med hvordan markedsresponsen på Sea-Doo FISH PRO har vært i USA siden lansering i september 2018, er han optimistisk.

– FISH-PRO representer noe helt nytt, og gir oss en fot innenfor et nytt segment. Jeg har klokketro på at mange vil se fordeler ved å fiske fra en vannscooter. Det gir seg selv: Med FISH PRO fås flotte funksjonene du trenger for å fiske, samtidig som vannscooteren er allsidig og kan brukes til fritids- og vannsportaktiviteter også.

– FISH-PRO gir enklere tilgang til fiskeplasser, fra grunt ferskvann til dyphavsfiske utenfor kysten. Den har en brøkdel av kostnaden når det gjelder innkjøpspris og driftskostnader sammenlignet med andre fartøy. Samtidig har modellen tekniske detaljer som øker sjansen for fangst og er komfortabel og stabil fra alle posisjoner. Prisen er 156 900,-, og den holder en fart på cirka 40 knop.

Nytt Bluetooth-kompatibelt lydanlegg for SPARK
I tillegg til den nye FISH PRO-modellen har Sea-Doo nylig lansert et revolusjonerende, kraftig Bluetooth-kompatibelt lydanlegg for SPARK-modeller. Grindvold utdyper:

– Systemet er bærbart, så du kan omgi deg med musikken uansett om du er på land eller vann. Systemet passer alle Sea-Doos SPARK-modeller fra 2014 til 2019, og prisen ligger på 8000,- kroner.

Har med nyheter, klassikere og utstyr
På Sjøen for Alle 20.-24. mars har Einar Grindvold og teamet hans en stor stand som rommer alt fra 2019-nyheten Sea-Doo FISH-PRO og tilleggsutstyr som det nye Bluetooth lydanlegget, til lette vannscootere for ungdommer, råe modeller for viderekomne, leketøy for voksne og sporty modeller han selv karakteriserer som transportmiddel. I 2018 solgte BRP cirka 1100 vannscootere i Norge.

– En vannscooter har utrolig mange bruksområder for voksne, men er også en rimelig og artig måte å introdusere barn for båtlivet på. Vi ser frem til å vise publikum både nyheter og klassikere på Sjøen for Alle, og har noen gode messetilbud det skal bli vanskelig å motstå.

Om BRP
BRP er en global markedsleder innen motorsport og fremdriftssystemer til motorsportkjøretøyer bygget på over 75 års oppfinnsomhet og intensivt forbrukerfokus. Porteføljen omfatter Ski-Doo og Lynx snøscootere, Sea-Doo vannscootere, Can-Am on- og offroad kjøretøyer, Alumacraft- og Manitou-båter, Evinrude og Rotax båtfremdriftssystemer og Rotax-motorer til karts, motorsykler og privatfly. Selskapet supplerer produktseriene med egenutviklede deler, tilbehør og klær, og har en årlig omsetning på 4,5 mrd. CAD fordelt på over 100 land.

 

Share this: