SAMMENLIKNE DRØMMEBÅTENE PÅ SJØEN FOR ALLE

På Norges største båtmesse kan du gå tørrskodd gjennom et bredt og omfangsrikt utvalg av dagens båter – i alle prisklasser.

Båtsesongen starter på Lillestrøm under Sjøen for Alle i mars. Her kan du sammenlikne dine drømmebåter i ro og mak, snakke direkte med importørene og forhandlerne og få gode råd og tips på veien til et vellykket båtkjøp. Og kanskje få en god messepris?

Hundrevis av båter i hele spekteret
Under fem dager på Norges Varemesse kan du vurdere alt fra slepejoller, vannscootere, skjærgårdsjeeper til større overnattingsbåter. Brorparten av norsk båtbransje viser frem sine båtmodeller under Sjøen for Alle, og blant disse kommer flere premierer.

– Her kan båteieren så vel som nybegynneren se hva båtlivet har å by på – alt fra de tradisjonelle båtmodellene til nyhetene, premierene og de nye trendene. Og best av alt har Sjøen for Alle noe å by på for hele familien og for de yngste, og det er mulig å få seg en deilig lunsj, forteller prosjektleder Per Sårheim.

KJØP BILLETT

Flere premierer på messen
Som Norges største arena for båtbransjen legges mange premierer til Sjøen for Alle, og i år blir det både verdens- og Norgespremierer. Blant annet vises Stings nye, trendsettende styrhusbåter Sting 630 Fast Track og Sting 730 Fast Track, der sistnevnte har premiere. Aluminiumsbåter er i vinden, og hvorfor får du vite på messen. Blant annet premierevises nyhetene Anytec A23 og A27 i denne kategorien.

Les mer om nyheter fra Frydenbø »

I fjor kunne vi også se et økt fokus på RIBer i forskjellige størrelser, og trenden fortsetter i år. KvalitetsRIBene fra Zar Mini introduseres på det norske markedet under Sjøen for Alle, og Brig benytter anledningen til å vise åtte forskjellige modeller, hvorav to er nyheter for året. Brig Eagle 6 og Eagle 10 er to sjøsikre og eksklusive RIBer med dyp v-bunn, og vises for første gang i Norge under båtfesten på Norges Varemesse.

Nyheter fra Brig »

Opplev alt på Norges største båtmesse
Listen over båter – og premierer, er lang, og oppleves best ved å ta turen til Lillestrøm. Blant premiumbåtene i markedet viser for eksempel Nordkapp sin nye Noblesse 660 for første gang i verden, og den kritikerroste Delta 26 Open vises for første gang i Norge med ny importør.

Verdenspremiere fra Nordkapp »

Rekordstort oppmøte fra italienerne
Også italienske Riva velger å vise en nyhet for første gang i Skandinavia. Riva Rivamare 38 får premiere, og importøren tar også med Aquariva 33. I tillegg kommer Azimut Yachts Norway og viser frem fantastiske Magellano 43 og Atlantis 43!

Riva – 175 års jubilant i 2018 »

Disse, og flere lekre båter for enhver smak og behov, finner du på Sjøen for Alle, 14. – 18. mars på Norges Varemesse.

KJØP BILLETT

Share this: