DRØMMEBÅTENE PÅ SJØEN FOR ALLE

På Norges største båtmesse kan du gå tørrskodd gjennom et bredt og omfangsrikt utvalg av dagens båter – i alle prisklasser.

Båtsesongen starter på Lillestrøm under Sjøen for Alle i mars. Her kan du sammenlikne dine drømmebåter i ro og mak, snakke direkte med importørene og forhandlerne og få gode råd og tips på veien til et vellykket båtkjøp. Og kanskje få en god messepris?

Hundrevis av båter i hele spekteret
Under fem dager på Norges Varemesse kan du vurdere alt fra slepejoller, vannscootere, skjærgårdsjeeper til større overnattingsbåter. Brorparten av norsk båtbransje viser frem sine båtmodeller under Sjøen for Alle, og blant disse kommer flere premierer.

– Her kan båteieren så vel som nybegynneren se hva båtlivet har å by på – alt fra de tradisjonelle båtmodellene til nyhetene, premierene og de nye trendene. Og best av alt har Sjøen for Alle noe å by på for hele familien, også for de yngste, og det er mulig å få seg en deilig lunsj på Motebrygga, forteller prosjektleder Per Sårheim.

Flere premierer på messen
Som Norges største arena for båtbransjen legges mange premierer til Sjøen for Alle, og i år blir det både verdens- og Norgespremierer. Blant annet har Nautic Norway meldt sin ankomst med en strøken Fairline Targa 48 fot. I tillegg kommer den danske importøren Carver Yachts med en Sessa 38, som har Skandinavia-premiere på Sjøen for Alle.

Nautic Norway kommer med en strøken Fairline 48 fot til Sjøen for Alle.


Heit og lynrask Skandinavia-premiere
Carver Yachts Scandinavia ApS i Danmark er Skandinavisk importør av Sessa Marine fra Italia. Selskapet benytter Sjøen for Alle som arena for Skandinavia-premieren på den nye Sessa C38 som har ny-designede vinduer og interiør. Yachtens nye, store vinduer lar naturlig lys flomme inn i de to soverommene, badet, salongen og byssa. Attributtene understreker båtens eleganse og sporty look.

Mange bruksområder
Modellen Sessa C38 har attraktive detaljer som ekstra kjøleskap og elektrisk grill i cockpit, TV i salongen, musikkanlegg med ekstra subwoofer, mikrobølgeovn og keramiske kokeplater i kjøkkenet samt teak dekk i cockpit og på badeplattformen. Detaljene understreker båtens mange bruksområder, enten som et flytende sommerhus, ideell for lengre ferie- og weekendturer eller rett og slett kjappe, impulsive dagsturer.

Den danske importøren Carver Yachts har Skandinavia-premiere på Sjøen for Alle med Sessa 38.

Opplev alt på Norges største båtmesse
Listen over båter og premierer er lang, og oppleves best ved å ta turen til Lillestrøm på Sjøen for Alle 20. – 24. mars på Norges Varemesse.

Følg med her for oppdatert informasjon fremover på premierer og båtnyheter.

KJØP BILLETT

 

Share this: