Mangfold fra Yamaha

På Sjøen for Alle har Yamaha alt fra båter, klær, motorer og propeller, til snertent ekstrautstyr og vannscootere.

Har med flere spenstige nyheter
På årets utgave av Sjøen for Alle 20.-24. mars kommer Yamaha med båtmerkene Finnmaster, Yamarin, Jeanneau, Buster og Axopar. De siste årene har Axopar gjort seg bemerket i premiumsegmentet av motorbåter. Buster er meget populære aluminiumsbåter som retter seg mot familiesegmentet og sportsfiskere.

Finske Yamarin har fokus på førsteklasses sjøegenskaper og avansert nordisk kvalitet.

Finnmaster båtene er bygget på bakgrunn av årtier med kunnskap og erfaring. Finske Yamarin har fokus på førsteklasses sjøegenskaper og avansert nordisk kvalitet, og Jeanneau-båtene er kjent for kvalitet i absolutt alle ledd.

Yamaha kommer med de populære båtmerkene Finnmaster, Yamarin, Jeanneau, Buster og Axopar.

Nikolas Ellingsen i Yamaha sier:

– Vi har med båtnyheter fra både Finnmaster og Yamarin. Innen motorer kommer vi med nyhetene Yamaha XTO 425, XTO 375 og F20G. Og av vannscootere kan folk oppleve de nye modellene i FX serien og EXR.

De nye modellene i EXR- og FX-serien blir å finne på Sjøen for Alle 20. – 24. mars.

Ser trend med syntetisk teak på dekk
Nikolas Ellingsen forteller at Yamaha ser en økende trend i bruken av syntetisk teak.

– Både vi og flere båtprodusenter kommer med dette enten som standard eller som ekstrautstyr. Kundene er takknemlige for vedlikeholdsfrie dekkløsninger, og syntetisk teak og teak ligger temmelig likt i pris. Av annet populært ekstrautstyr vi jeg nevne navigasjon og radio, det selger vi mengder av.

Knallstart på år 2019
Ellingsen forteller at Yamaha er meget fornøyde med 2018, og at selskapet har fått en positiv og bra start på 2019:

– Vi går nå inn i vårt 44 år som markedsledere, og Yamaha er fortsatt Norges mest kjøpte motor. Det er vi stolte av. Vi merker naturligvis av det fins andre aktører på markedet, og konkurransen gjør at vi fortsetter å utvikle oss og blir enda bedre enn det vi allerede er.

Yamaha kommer til Sjøen for Alle med motornyhetene Yamaha XTO 425, XTO 375 og F20G.

– Sjøen for Alle 20.-24. mars markerer starten på båtsesongen for oss. I 2019 ser Yamaha frem til en salgsrik og solfylt sesong hvor vi skal levere mange motorer, båter og vannscootere til det norske folk gjennom vårt fantastiske fagdyktige forhandlernettverk.

 KJØP BILLETT 

Share this: