Kombinerer fart og sikkerhet

Med en gang du setter foten i en Noblesse 660 merker du det. Dette er en stor og innholdsrik båt med mange detaljer. Det meste er tenkt på for at du skal få et tryggere båtliv.

Den er tilpasset den komfortable dagsturen, men i kabinen kan to personer sove både godt og komfortabelt, og når du står opp kan du glede deg over en dyp v-bunn som gir deg kjørekomfort over snittet.

Noblesse 660 vant den prestisjetunge prisen Power Boat of the year 2019 på verdens største båtutstilling i Düsseldorf i januar.

Power Boat of the year 2019
Denne båten vant den prestisjetunge prisen Power Boat of the year 2019 – en pris som deles ut hvert år på verdens største båtutstilling i Düsseldorf i januar. Noblesse 660 er av båtjournalister over hele Europa nominert i klassen under 25 fot.

Designet til et helt nytt nivå
Noblesse 660 representerer et helt nytt konsept innen daycruiser-segmentet. Nordkapp tar sammen med designer Espen Thorup båttypen til et nytt nivå med sitt nye, skarpe skrog og en mer beskyttet cockpit hvor både store og små sitter godt skjermet for vær og vind.

Fokus på sikkerhet og brukervennlighet
Cockpiten er dypere og komforten så kraftig forbedret at vi snakker om en ny standard. Det nye designet på vindskjermen gir båten et nytt uttrykk og større glassareal. Hele badeplattformen på ett nivå og integrert badetrapp er bare noen av løsningene som viser at Nordkapp har hatt stor fokus på sikkerhet og brukervennlighet i utviklingen av den nye familieraceren.

Sikkert og brukervennlig med hele badeplattformen på ett nivå og integrert badetrapp.

Sporty familieracer
Hemmeligheten bak det nye konseptet er at dørken i cockpit er senket. Det gir mulighet for høyere fribord og bedre beskyttelse fra vindskjerm, uten at dette går ut over det sportslige designet. Nordkapp er jo kjent for å lage sportslige familieracere som har et sporty design. I så måte er Noblesse 660 ikke noe unntak. En helt ny konstruksjon for drenering av cockpit gjør denne konstruksjonen mulig.

Nordkapp er kjent for å lage sportslige familieracere med et sporty design.

I denne modellen finnes det så mange praktiske detaljer at vi anbefaler at du tar en kikk selv. Det gjør du på Sjøen for Alle 20. – 24. mars!

 KJØP BILLETT 

Share this: