Kellox med premierebåter

Kellox har mer enn 46 års fartstid med marine produkter. På båtmessen har de flere premierer og stiller ut 23 båter fra AMT, Micore, Ocean Master og Coaster.

Premierer fra Micore og AMT
Kellox kommer med flere premierebåter. Fra AMT kan du ser AMT210 DC, en super daycruiser i mellomsjiktet som passer godt til dagsturer og overnattinger for en liten familie. Målgruppen er hyttefolk og dagstur-entusiaster som ønsker mulighet for overnatting. Kort fortalt er dette en romslig og sprek båt på 21 fot som passer de aller fleste. Finn Høge i Kellox sier:

– I tillegg skal Micore fabrikken lansere nyheten Micore Xw53cc med 100hk til ca. 250.000,- kr. Dette er en herlig hyttebåt til bruk i skjærgården, den passer til både småturer og vannsportaktiviteter.

Første visning av Honda på hekken
Den aller første visningen av svenske Micore-båter med Honda på hekken blir altså på Sjøen for Alle 20.-24. mars. Honda og Micore har et mangeårig og vellykket samarbeid i Sverige. Finn Høge satser på tilsvarende suksess i Norge:

– Micore er en spennende produsent som lager åpne, flotte kvalitetsbåter i størrelsene fra 4.60 til 6.30 meter. Micore bruker et av markedets kraftigste glassfiberstøp, og modellene bygges på 16 graders V-bunn. Det gjør at de oppfører seg mykt i sjøen og er meget stabile, sier han.

AMT er glassfiberbåter produsert i Finland. AMT er kjent for å appellere til alle aldersgrupper, og antall modeller gjør at en lett finner både landstedsbåter, fiskebåter, fritidsbåter og overnattingsbåter. AMT har robuste løsninger som gir gode kjøreegenskaper, og samtlige modeller har mye ekstrautstyr inkludert i prisen.

Den minste båtpakken som vises på Sjøen for Alle 20.-24. mars er AMT160 R med 50hk og koster kr.159.995,-.

Varierte priser og kartplotter som standard
Med stor utstillingsstand, 23 båter i ulike størrelser og fire båtmerker, er det klart at prisene på gullet varierer. Finn Høge forteller at den minste båtpakken de har på Sjøen for Alle 20.-24. mars med AMT160 R m/50hk koster kr.159.995,-. Den største båtpakken fra AMT rommer en AMT230 DC m/250hk til kr. 699.995,- kroner. Han sier:

– Akkurat nå vil mange ha kartplotter i båtene sine. Som en hyggelig overraskelse kan jeg fortelle at dette faktisk er standard i alle Micore-båtene og standard i alle AMT-båtene fra og med 19 fot.

For Kellox var året 2018 bedre enn 2017. Mye skyldes nok det fantastiske været, og vi får jo satse på en like fin sommer i år. Vi ønsker alle velkommen til Kellox-standen på SFA for en hyggelig båtprat og knallstart på båtsesongen 2019.

Den største båtpakken fra AMT rommer en AMT230 DC med 250hk til kr. 699.995,-.

Share this: