Har du, eller kjenner du noen som har en godt bevart eldre båt?

Sjøen for Alle 2018 ble besøkt av 27.000 båtinteresserte og vi fikk utrolig mange gode tilbakemeldinger fra de som også la turen innom retro- og nostalgiutstillingen “Sjølyst”. Her stilte vi ut ca. 30 båter i samarbeid med Vest-Agder Museet og Oslofjord Museet med flere.

Nordisk design- og byggekunst
Båtene i utstillingen representerte nordisk design- og byggekunst, og utstillingen inneholdt noen av de flotteste eksemplarene som er bevart.
Med dette tok vi publikum med på en reise tilbake i tid for mimring og nostalgi.

Båter i generasjoner tilbake
Båtlivet handler ikke bare om nye båter og nytt utstyr – det er gleden av å være på sjøen uavhengig av merke og alder på båt. I Norge har vi laget båter i generasjoner og kan med stolthet se tilbake på en rekke båtprodusenter som har høstet stor oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt.

Har du en godt bevart norsk båt fra 50-90-tallet, eller en serie båtmotorer?
Da vil vi gjerne høre fra deg. Kanskje det er din båt eller båtmotorer som skaper tårer i øyekroken og henter frem gamle minner for de besøkende.

Gratis å stille ut privat båt
Det å stille ut en privat båt i nostalgihallen “Sjølyst” er gratis, og de utvalgte vil selvfølgelig få utstillerkort og 10 fribilletter til familie og venner.

Send litt informasjon og bilder. En henvendelse til oss er ikke forpliktende, men gir en mulighet til å stille ut båten på Norges største båt og utstyrsmesse Sjøen for Alle 20. – 24. mars 2019 (med bransjeåpning 19. mars).

Fyll inn punktene under og send oss en uforpliktende forespørsel til sr@messe.no. Alle interessenter får svar. Vi ser frem til å høre fra deg!

 

 

Share this: