Govi AS med spreke RIB-nyheter

Interessert i hva 2019 bringer av RIB-Nyheter? Govi AS stiller ut bestselgere og spenstige nyheter fra Highfield og Grand på Sjøen for Alle 20.-24. mars.

Norgespremiere på Highfield Sport 760
På Sjøen for Alle skal Govi AS stille ut flere aluminiums-RIB’er fra Highfield – verdens største RIB-produsent. Det som karakteriserer båtene, er høy styrke, at de er laget av miljøvennlig, gjenvinnbart materiale, høy grad av stivhet, de trekker ikke vann og har god motstandsdyktighet mot saltvann.

Modellen Sport 760 er fra en helt ny serie fra Highfield med italienske linjer og skrog fra proff-serien Patrol.

Vil du ha siste nytt, er det modellen Sport 760 som gjelder for alle penga. Den er fra en helt ny serie fra Highfield, er spesielt utviklet for det europeiske markedet og har italienske linjer og skrog fra proff-serien Patrol. Terje Flak i Govi AS sier:

– Denne Norgespremieren har vi høye forventninger til. Båten går ekstremt godt i sjøen, og er bygd sterkere enn de fleste andre RIB’er på markedet. Samtidig har den et lekkert og funksjonelt design, og går i 50 + knop.

Det er store forventninger til norgespremieren på Sport760. Båten går ekstremt godt i sjøen, og er bygd sterkere enn de fleste andre RIB’er på markedet.

Opplev verdens mest solgte aluminiums-RIB’er
Highfields modellene UL260 og UL290 er meget lette joller med gode sjøegenskaper og høy kvalitet. De er verdens mest solgte aluminiums-RIB’er, og veier henholdsvis 31 og 38 kg. Terje Flak i Govi AS utdyper:

– Småmodellene er perfekte som lettbåter for seilbåter og i davit; de fungerer som joller og er fine for barn. Om du derimot beveger deg over til modellene CL310 og CL360 får du en mer solid aluminiums-RIB med dobbeltbunn og lagringsrom/kasse i baugen for drivstofftank med skjult føring av bensinslange. Disse båtene har meget gode sjøegenskaper, høy styrke og miljøvennlige.

Klinker til med havraftings-modell
Det er også verdt å ta et stopp ved modellen Patrol 860 Rafter, en proff båt fra Highfield myntet på havrafting. Den tar opptil 12 passasjerer og 2 i mannskap, har dempede stoler for fører og navigatør, og enkel eller dobbel motor installasjon. Den har helt nytt skrog, og modellen vises frem for aller første gang på Sjøen for Alle.

Nytt: Grands Ultimate Black Edition
Grand er Norges mest populære RIB-merke. Båtene kjennetegnes av snerten design, smarte løsninger, høy kvalitet og behagelige kjøreegenskaper til en overkommelig pris. De siste årene har Grand lansert flere nye modeller som befester deres posisjon som markedsleder; som eksempelvis G420, G580 og G750. Terje Flak i Govi AS utdyper:

– På Sjøen for Alle stiller vi ut Golden Line 380, 420, 500, 580, 650, nyheten 750 som ble lansert høsten 2018, pluss 850. Golden Line-serien til Grand er den mest forseggjorte RIB-serien, og selvsagt midt i blinken for kresne brukere som skal ha det ypperste innen design og stil. Nytt av året er fargekombinasjonen Ultimate Black Edition, hvor både skrog, tube, konsoll, puter og syrefaste detaljer er i sort – en meget lekker kombinasjon.

Geniale familiebåter og lettbåter fra Grand
Grand 580 og G650 er fine familiebåter som egner for alt fra dagsturer, til vannsport og landstedsbåt. De har lekre detaljer og gode sitteplasser, mulighet for solsenger og bord gjør dette til Norges favoritt. Dette er bestselgere med stor margin i RIB-segmentet. G750 ble lansert høsten 2018, og den plasserer seg naturlig mellom G650 og G850 i størrelse. Terje Flak sier:

– Dette er en utmerket familiebåt for lengre dagsturer, med plass til toalett og kjøleskuff. Denne modellen har vært så populær at vi allerede nå ser at vi kommer til å få leveringsproblemer i 2019, så her gjelder det å være raskt ute!

– Og så stiller vi naturligvis ut modellene S275, S300 og S370 Deluxe. Dette er små RIB’er som leveres i flere utgaver, avhengig av formålet. De kan leveres med avtakbare tofter for bruk som joller/lettbåt, eller med forskjellige konsoller. Felles for disse er at skroget og grunnkonstruksjonen er lik.

Solgte over 200 RIB-båter over 5,8 m i 2018
Govi AS som distributør av RIB-båter så dagens lys for 18 år siden, da bedriften introduserte merkevaren Grand RIB på det norske markedet. De første årene var bedriften den minste aktøren på RIB i Norge, men for fem år har de blitt størst. I 2018 solgte Govi AS over 200 båter over 580cm, og Terje Flak sier at de har store forventninger til 2019:

– Vi gleder oss til å markere starten på årets båtsesong på Sjøen for Alle 20-24. mars. Highfield lager kompromissløse båter med hensyn til styrke, sjøegenskap og kvalitet. De har tidligere hatt fokus på små joller og proffmarkedet (Patrol serien fra 6 m til 8,6 m). Nytt for 2019 er at de sikter seg inn mot lystbåtmarkedet også på større båter med sin helt nye Sport-serie. Her er designet viet mye oppmerksomhet, mens skrog og konstruksjon er identisk med linjene på anerkjente Patrol 760.

   KJØP BILLETT 

Share this: