FLERE NYHETER FRA SJØEN FOR ALLE

Topp utstyrsnyheter 2019

Opptatt av båtutstyr? På Sjøen for Alle stiller spesialisten BestMarin med geniale 2019-nyheter i tillegg til de klassiske hjelpemidlene du bare må ha i båten.

Super Sjølyst-utstilling 2019

I 2018 hadde Sjøen for Alle en utstilling med eldre båter fra 1950- og 1960-tallet som sto utstilt på Sjølyst i båtmessens glansdager. I 2019 gjentas suksessen.

UNDERHOLDNING FOR HELE FAMILIEN

Når vi inviterer båtfolket inn på Sjøen for Alle rommer selvsagt underholdningsprogrammet en bred palett av show og aktiviteter for hele familien.

Rå trygghet fra Regatta

Tradisjonen tro kan du kjøpe siste nytt og få vedlikeholdstips om flyteprodukter av Regatta på årets båtmesse. Selskapet varsler nye forbrukertrender.

Møt en Guinnes-rekordholder

Magne Klann seilte fra Nordkapp til Lindesnes i en enmanns seiljolle. På Sjøen for Alle kan du lytte til hans imponerende opplevelser og se på vidunderet som sendte han inn i Guinness Rekordbok.

Få fri tilgang til Norges største base med artikler for båt- og seilfolk

Er du interessert i båter og båtliv? Besøkende på Sjøen for Alle får, ved å kjøpe billett online, fri tilgang til Norges største base med artikler for båtfolk i én måned. 

Har du, eller kjenner du noen som har en godt bevart eldre båt?

Har du en godt bevart norsk båt fra 50-90-tallet hvor tilsvarende tidligere har vært stilt ut på Sjøen for alle?

Barnas BLEKKULF show

Den kjente og kjære miljøvennen Blekkulf har tatt med seg en gjeng med gode venner og laget et fantastisk Blekkulf pop-up teatershow.

Retrohallen "Sjølyst"

Sjølyst-utstillingen tar oss tilbake til en tid som for mange vil vekke gode barndomsminner- og er en storstilt utstilling med båter og motorer fra 1930-tallet og fremover.

Samler maritim mote på Sjøen for Alle

På Motebrygga vil du finne tidenes bredeste utvalg av maritime motemerker - i år med egen Motebrygga Outlet!

     >>