FLERE BÅTNYHETER FRA SJØEN FOR ALLE

To Riva'er fra Dreamline Yachts på årets messe

Dreamline Yachts AS stiller ut to Riva på Sjøen for Alle; Riva Rivamare 38 og Riva Aquariva 33.

La Mare husbåter – et hjem på vannet

På Sjøen for Alle kan du se en minikonstruksjon av en husbåt fra La Mare – med mål på 1,5  x 3 meter og materialer en kan ta og føle på, satser selskapet Skanvik på at vi skal drømme oss bort.

Kombinerer fart og sikkerhet

Noblesse 660 vant den prestisjetunge prisen Power Boat of the year 2019 i Düsseldorf. Opplev den på Sjøen for Alle 20. – 24. mars!

Mangfold fra Yamaha

På Sjøen for Alle har Yamaha med seg alt fra båter, klær, motorer og propeller, til snertent ekstrautstyr og vannscootere.

Super Sjølyst-utstilling 2019

I 2018 hadde Sjøen for Alle en utstilling med eldre båter fra 1950- og 1960-tallet som sto utstilt på Sjølyst i båtmessens glansdager. I 2019 gjentas suksessen.

Tenk stort - tenk Fairline Targa 48 fot!

Nautic Norway har meldt sin ankomst til Sjøen for Alle med en strøken Fairline Targa 48 fot.

Spennende norgespremiere fra Erling Sande

Erling Sande presenterer en interessant nyhet som vil få Norgespremiere under Sjøen for Alle i mars.

Nyhetsalarm fra BRP

BRP presenterer en knallrå vannscooternyhet – premieremodellen Sea-Doo FISH PRO er spesialutviklet for glade sportsfiskere.

EL-båt & EL-garasje

EL-båt er ikke noe nytt under solen. Men en el-garasje som drives av vind og sol og lader både båten og Teslaen..? Det får du se på Sjøen for Alle.

Nyttårsrakett fra Danmark

På Sjøen for Alle stilles det ut en eksklusiv Sessa Marine C38. Eksemplaret som stilles ut er proppfull av detaljer og utstyr. Og under messedagene selges den med en ekstraordinær rabatt!

     >>