FLERE BÅTNYHETER FRA SJØEN FOR ALLE

Kunne du tenkt deg en båt med boligkomfort?

På båtmessen viser selskapet Flytende Bolig frem filmer av to boliger som ligger til kai i Bergen.

Kombinerer fart og sikkerhet

Noblesse 660 vant den prestisjetunge prisen Power Boat of the year 2019 i Düsseldorf. Opplev den på Sjøen for Alle 20. – 24. mars!

Mangfold fra Yamaha

På Sjøen for Alle har Yamaha med seg alt fra båter, klær, motorer og propeller, til snertent ekstrautstyr og vannscootere.

Tenk stort - tenk Fairline Targa 48 fot!

Nautic Norway har meldt sin ankomst til Sjøen for Alle med en strøken Fairline Targa 48 fot.

Spennende norgespremiere fra Erling Sande

Erling Sande presenterer en interessant nyhet som vil få Norgespremiere under Sjøen for Alle i mars.

Nyhetsalarm fra BRP

BRP presenterer en knallrå vannscooternyhet – premieremodellen Sea-Doo FISH PRO er spesialutviklet for glade sportsfiskere.

EL-båt & EL-garasje

EL-båt er ikke noe nytt under solen. Men en el-garasje som drives av vind og sol og lader både båten og Teslaen..? Det får du se på Sjøen for Alle.

Nyttårsrakett fra Danmark

På Sjøen for Alle stilles det ut en eksklusiv Sessa Marine C38. Eksemplaret som stilles ut er proppfull av detaljer og utstyr. Og under messedagene selges den med en ekstraordinær rabatt!

Cruise med Kruser

Kruser AS tilbyr andeler i båtpool bestående av Askeladden-båter i Indre Oslofjord fra og med sesongen 2019. Visjonen er å skape et bekymringsfritt båtliv for båtfolket og miljøet.

Norgespremierer fra BRIG

Hankø Marina AS hadde mål om å selge 100 BRIG-båter i 2018. De endte på 200. På Sjøen for Alle stiller selskapet ut 12 båter – og har flere nyheter og Norgespremierer.

     >>