Darth Craft – moro og spenning for de minste

Darth Craft er en revolusjonerende elektrisk scooter, håndlaget med materialer av høyeste kvalitet for å sikre endeløs moro og spenning for junior-kapteiner.

På Sjøen for Alle kan du ta med barna og teste den ut!

Håndarbeid
Dette fantastiske vannleketøyet er med formål laget for de minste og dermed med bruk av de aller beste materialer. Det er laget av erfarne håndverkere for å gi barn endeløs moro og spenning på vannet. Darth Craft er det beste og sikreste leketøyet du kan ha på båten din for ekstra morsomme aktiviteter for dine aller kjæreste.

Underholdning for hele familien på Sjøen for Alle »

Innovativt design
Den elektriske vannscooteren er designet som det ultimate vann-leketøy spesielt for barn. Det dristige italienske designet gir inspirasjon fra sportslige rene linjer på racingbiler, motorsykler og jetski – og kombinert med smarte ingeniørløsninger gjør dette båten til en morsom, robust og sikker vannzoom. Darth-håndverket er fullt tilpasset den unge kapteinens ønsker.

Flere aktiviteter å for de minste på Sjøen for Alle »

Test ut Darth Craft på Sjøen for Alle
På Sjøen for Alle kan du ta med barna og la dem selv prøve ut Darth Craft i det store bassenget i E-hallen. Vi lover garantert spenning og en uforglemmelig og trygg opplevelse på vannet!

 KJØP FAMILIEBILLETT

Share this: