Barnas BLEKKULF show

«Sjøen for Alle» er messen for deg og alle som er glad i vann, sjø og strand. I år er det ikke bare landkrabber som strømmer til Lillestrøm. Den kjente og kjære miljøvennen Blekkulf har tatt med seg en gjeng med gode venner og laget et fantastisk Blekkulf pop-up teatershow.

Det er ikke en fisk som ikke trenger rent vann! Blekkulf og vennene redder en hval som har slukt litt for mye plast, og heldigvis går det bedre med denne hvalen, enn med hvalen som rystet Norge og verden i fjor med magen full av plast. – Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt, synger Blekkulf & co.

Bruk vett, velg nett!
Hvis alle i Norge bruker minst en plastpose mindre i sommer, blir det 5 millioner færre plastposer som kan blåse på sjøen eller havne andre steder i naturen. – Bruk vett, velg nett! sier Blekkulf og sender et Blekkulfnett til alle medlemmene i Blekkulfklubben.

BLEKKULF show med dansegrupper
BLEKKULF og vennene hans dukker opp på forskjellige steder i messehallene med et pop-up barneteater! Teateret fremføres av dansegrupper fra Enebakk og Sørbyhaugen både fredag, lørdag og søndag.

Blekkulfs snekkerverksted, mini-kino og natursti
På messen finner du også Blekkulfs snekkerverksted. Her kan barna snekre sin egen lille trebåt med strikkmotor. Nesten akkurat som mor, far og bestefar gjorde da han de var barn. Det blir også en mini-kino med visning av både Blekkulf-film og Elias-film, som snurrer og går hele uken. Barnefamilier kan også bli med på Blekkulfs natursti, der barna lærer litt om natur og miljøvern. De lærer blant annet navnet på noen fisk, fugler, blomster og trær, pluss litt om sortering av søppel til gjenvinning.

Les også: Underholdning for hele familien »

Ta med deg hele familien til «Sjøen for alle» i år, og barna vil kunne forskjellen på en hettemåke, en gråmåke, torsk, laks og makrell, pluss få med seg sin egen selvlagde trebåt med hjem (så lenge lageret på 500 byggesett rekker).

 KJØP FAMILIEBILLETT 

 

Share this: