Axopar med rå nyhet i hekken

Finske Axopar er Europas raskest voksende båtmerke. Den største modellen Herholdt Andersen AS og Grimstad Bådsenter AS stiller ut på Sjøen for Alle, er 37 fot lang og utstyrt med nye Yamaha 425hk!

20 % vekst i omsetning etter knallsommer
Axopar er Europas raskest voksende båtmerke, og Herholdt Andersen AS i Tønsberg og Grimstad Bådsenter har med tre modeller til Lillestrøm i mars 2019. Nemlig Axopar 28Open, 28C og 37C. Pål Herholdt gleder spesielt seg til å vise frem sistnevnte, som er 37 fot lang og utstyrt med den flunkende nye Yamaha 425hk:

– Akkurat denne modellen vil ligge på 2 millioner pluss/minus. Vi kan selvsagt lokke med svært konkurransedyktige priser på Sjøen for Alle, og regner med spesielt stort trykk rundt bestselgeren Axopar 28c. Sommeren 2018 var utrolig flott, og for året økte Herholdt Andersen AS faktisk omsetningen med cirka 20 %.

Pål Herholdt gleder seg spesielt til norgespremiere på Axopar 37 på Sjøen for Alle.

Nordmenn elsker utstyr og elektronikk
Så hva er det som har gjort Axopar så populær i Norge? Pål Herholdt peker på egenskaper som tøft design, gode sjøegenskaper og smale, aggressive linjer som skiller seg fra andre båtmerker. Axopars overordnede mål er å designe båter som er kule å kjøre, gunstige på pris og har lavt drivstofforbruk. Når det gjelder trender og hva folk etterspør i 2019, er han rask med å svare:

– Axopar-båtene blir stadig bedre utstyrt, ikke minst på elektronikkfronten. Der møter de markedets ønsker perfekt – nordmenn digger gadgets og hjelpemidler som gir enklere og noen ganger også mer morsom og interessant ferdsel på vannet.

– Dessuten er merket en ener når det gjelder utvalg av tilleggsutstyr. Her kan jeg nevne eksempler i fleng, som toalett, solseng på fordekket, vannskistav, kalesjer m.m. Alle mulighetene en har for å tilpasse båtene individuelt etter hver enkelt kundes ønsker er en av Axopars suverene styrker.

Pål Herholdt regner med spesielt stort trykk rundt bestselgeren Axopar 28c på Sjøen for Alle.

Herholdt Andersen AS over 100 år
Herholdt Andersen AS ble etablert i 1912, og er en av Norges ledende bedrifter innen båter og båtutstyr. Selskapet holder til på Stensarmen i Tønsberg, og har et bredt utvalg av båter med Yamaha utenbordsmotorer. Utstillingen rommer følgende merker: Yamarin. Yamarin Cross, Buster, Axopar, Jeanneau, Pioner, Grand og AQ. Selskapets utstyrsavdeling er også innholdsrik. Verkstedet er spesialister på Yamaha utenbordsmotorer, og Herholdt Andersen AS tilbyr service, reparasjoner, vinterlagring og montering av utstyr. Selskapet har også et delelager som leverer alt av deler til Yamaha og originaldeler til båtmerkene de fører.

Grimstad Bådsenter AS
Grimstad Bådsenter ble startet i 1979 av Rune Jørgensen under navnet Motorservice AS. I 1991 byttet selskapet navn, og den karakteristiske d’en kommer av iboende kjærlighet til byen Grimstad og lokaldialekten. Grimstad Bådsenter AS er totalleverandør innen båthold. De selger båter, gir råd og veiledning, henter og bringer, reparerer og tar opplag på båter og motorer. Virksomheten brer seg over drøye 5500 m2 fordelt på utstillingsareal, verksted og innendørs opplagsareal.

 KJØP BILLETT 

 

Share this: